Referenties

Manicure

Manicure wordt zowel bij rubberbase als gelnagels gedaan, dit met een elektrische frees.
Bij manicure reinigen we de huid aan de nagelriemen, verwijderen we de dode nagelriemen en de overtollige velletjes met een vellentang.
Na elke behandeling worden de handen en nagels opnieuw gevoed en gehydrateerd met handcrème of nagelriemolie.

Rubberbase

Rubberbase is een nieuwe generatie flexibele gel, dat gebruikt wordt om de natuurlijke korte nagels te verstevigen.
Deze “gel” is een verbeterde en sterkere versie van het vroegere gellak/gelish systeem.
Dankzij de flexibele formule van deze gel, kan de natuurlijke nagel moeiteloos mee bewegen bij aanrakingen of stoten, zonder dat er barsten of breuken plaatsvinden. De gel zorgt voor een verzadiging van de nagelplaat, zodat deze steeds sterker wordt en de C-curve van de nagel verbetert. Dus hoe meer behandelingen u laat uitvoeren, hoe sterker de natuurlijke nagel zal worden.
Rubberbase is prachtig naturel (hierin zijn verschillende basiskleuren in) maar er kan ook een kleur gekozen worden uit een zeer uitgebreid aanbod en eventueel een nailart.
Zoals je hierboven al kon lezen, wordt rubberbase enkel op natuurlijke en korte nagels geplaatst, verlenging is hierbij niet mogelijk.
Langere nagels hebben een opbouw nodig van een minder flexibel product nodig (gelnagels).

Kunstnagels

Hierbij komen we tot ons volgend punt, gelnagels.
Kunstnagels worden opgebouwd met gel, met of zonder verlengingen. Na de opbouw worden de nagels steeds nagevijld en hiermee in model gebracht vooraleer we een kleur aanbrengen. Kleurapplicatie wordt altijd zo dicht mogelijk bij de nagelriem geplaatst, zodat de uitgroei na 3-4 weken minimaal blijft.
Pluspunt; wij hebben een zeer ruim aanbod aan leuke kleuren!
Verlenging wordt doormiddel van sjablonen ( verlengen met gel ) of tips. Dit wordt altijd vooraf besproken naargelang de nagels en wens van de klant

Pedicure

Voor pedicure werken wij met het professionele, Canadees merk “Foodlogix”. Foodlogix heeft unieke en revolutionaire producten cosmetische voetverzorging met pharmaceutische eigenschappen. Hierbij worden de actieve ingrediënten sneller opgenomen en hebben een langere nawerking. Zonder de huid af te sluiten of te belemmeren van haar natuurlijke werking, zodat de huid nog steeds normaal kan ademen.
Pedicure bij ons is enkel esthetisch, niet medisch. Dit wil zeggen dat we de huid gaan reinigen, de nagelriemen mooi maken, verwijderen van de dode nagelriemen en de overtollige velletjes met een vellentang.
Eelt verwijderen met rasp en elektrische frees.
Nadien hydrateren we de voeten met een foodlogix mousse.
Wenst u hierbij nog een gellakkleurtje, kan dit uiteraard.

Wimperlifting

’s Ochtends wakker worden, in die spiegel kijken en mooi gekrulde wimpers hebben. Wie wilt dat nu niet?
Deze behandeling is het liften en krullen van de wimpers zonder gebruik te maken van klemmen of wimperextentions. We gebruiken hiervoor 3 milde maar zeer effectieve lotions waardoor de behandeling niet schadelijk is voor de natuurlijke wimpers. Het zal ook zorgen voor een extra volume door de toegevoegde keratine, collageen en vitamine E.
Als finishing touch kunnen de wimpers gekleurd worden voor een perfecte, natuurlijke oogopslag!
Het resultaat blijft ongeveer 6 tot 8 weken zichtbaar.

Wenkbrauwen

Epilatie van de wenkbrauwen kan gedaan worden met wax of/en pincet, naargelang uw wens.